Home Companie Produse Noutati Cariera Contact
Despre noi
 

SC SEEAC ELECTRONIC SRL este o societate infiintata in 2004 .

     Oferim o gama completa de materiale pentru instalatii electrice aplicabile  in domeniul constructiilor industriale si cel casnic.
      Clientii nostrii sunt societati de constructii si instalatii, diverse institutii si societati comerciale, precum si intreprinzatori persoane fizice sau juridice.
     In calitate de distribuitor autorizat al societatilor producatoare si in colaborare cu alte firme din domeniu va oferim o gama larga de produse de calitate  la preturi avantajoase, asigurand piese de schimb, accesorii, asistenta tehnica si service la produsele comercializate.
 

       Obiectivul nostru a fost si ramane in continuare sa oferim clientilor produse de calitate,consultanta tehnica si service asigurat.
       Dispunem de un depozit en gros, ShowRoom, unitate service, masini de distributie , avem logistica necesara transportarii marfii gratuit si in mod curent la clienti.
      Va stam la dispozitie cu o gama larga de produse si servicii, cu atuul unei echipe experimentate, tinere si dinamice, cu competenta si flexibilitatea necesara abordarii oricaror situatii.
      SC SEEAC ELECTRONIC SRL prezinta o solutie completa, combinand intr-un mod avantajos calitatea si promptitudinea cu preturi competitive. Oferim servicii de consultanta tehnica pentru executia  lucrarilor, suport tehnic, proiectare software, tablouri electrice echipamente electrice si de autmatizare, servicii in perioada de garantie. Profesionalismul, seriozitatea, promptitudinea si un raport excelent calitate-pret poate fi un atuu pentru partenerii nostri.
     Suntem deschisi la noi oferte de colaborare si cautam noi parteneri de afaceri.

 

 


 

Home | Companie | Produse | Noutati | Cariera | Contact
Copyright SC SEEAC ELECTRONIC SRL 2006. All rights reserved.